Persoonlijke lifestyle, travel en fashion blog.

Justin Bieber’s Girlfriend Parfum


Bieber fans, opgelet! Justin Bieber heeft een heerlijke nieuwe parfum die sinds kort verkrijgbaar is bij de Douglas, de Justin Bieber Girlfriend parfum. Wederom een heerlijk zoete geur, net als zijn vorige uitgebrachte parfum. De geur is erg meisjesachtig, en dan hebben we het nog niet eens over het flacon gehad. Het flacon is zoals gewoonlijk heel erg girly! Vooral erg zoet en fruitig, en ik had ook niet anders verwacht van Justin Bieber. Ik ga jullie gauw wat meer vertellen over dit parfum, lees je mee?


Om te beginnen, hallo prachtig flacon! Het flacon is heel bijzonder en vooral erg meisjesachtig. Ik houd er wel van! Het is niet een parfum die ik zo snel zou pakken als ik in de Douglas sta, maar hoe hij ruikt is natuurlijk het belangrijkste. Het is in ieder geval erg leuk vormgegeven, en over het design is zeker goed nagedacht. Het past goed bij jongere meiden, en dat is natuurlijk ook de bedoeling.


Het parfum bevat de volgende geurnoten: peer, mandarijn, zwarte bosbessen, bosaardbei, roze fresia, sterjasmijn, abrikozennectar, oranjebloesem, vanille, orchidee en musk. Erg zoet en fruitig dus! De basis is wat warmer met vanille, orchidee en musk, maar toch is hij nog erg zoet. Hij doet me een beetje denken aan de Escada parfums!


In de paars/roze huls (ik noem het een cocon) zit nog los een paars flacon, de parfum zelf. Deze is in de vorm van een hartje, en is paars van kleur. Het flacon is best dun en lang, en er zit 30 ml in.


Een lekkere bodylotion kan natuurlijk niet ontbreken. Ik dacht eerst even dat het een Shower Gel was, tenminste.. dat verwachtte ik! De Body Lotion zal ik niet zo gauw gebruiken nu, aangezien ik in de winter meer body butters gebruik, maar voor de zomer kan hij nog wel goed te pas komen. De body lotion ruikt heerlijk zoet net zoals de parfum!


Al met al een heerlijke parfum, good job Bieber! Ik vind hem lekker, maar dit omdat ik van zoete/fruitige parfums houdt. De body lotion kost €14,50, de geur is te koop vanaf €33,50 (voor 30ml). De Justin Bieber’s Girlfriend parfum is vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Een echte zoete/fruitige meidengeur zoals ik al zei, maar ik vind hem erg lekker. Ik draag hem graag, vooral tijden speciale gelegenheden. Ik krijg veel complimentjes wanneer ik de parfum op heb, en werkelijk niemand had verwacht dat het een Justin Bieber parfum is! Een echte rader als je van zoete parfums houdt, en er niet teveel voor wilt neertellen voor een parfum.

Q: Wat denk jij van de Justin Bieber’s Girlfriend Parfum?
Heb jij hem al eens besnuffeld, of ga je dat nog doen? 

Share:

12 comments so far.

12 reacties op “Justin Bieber’s Girlfriend Parfum”

 1. Yara zegt:

  Wat een fruitig luchtje. Ik ben op zich wel benieuwd!

 2. femketje zegt:

  De flacon ziet er wel gaaf uit :D

 3. busra zegt:

  Hahahaa wat een aparte flacon! Biebers vorige parfum vond ik heel lekker ruiken. Vraag me af hoe deze is. Ik hou wel van zoete geurtjes. Vooral flowerbomb. Dat is mijn favoriet!

 4. Milou zegt:

  Ik heb ‘m geroken in de winkel, maar vond ‘m een beetje tegenvallen.. hij was wel errug zoet!

 5. Moniek zegt:

  Hij lijkt me best lekker maar ik vind het flesje echt ontzettend lelijk.

 6. ashley zegt:

  Heerlijk fruitig luchtje! Echt benieuwd hoe die echtruikt!

 7. Vera zegt:

  De flacon is niks voor mij, maar ik ben wel benieuwd naar de geur :)

 8. Sherr zegt:

  Het flesje ziet er echt schattig uit ik zal hem toch maar eens gaan ruiken als ik tijd heb. Oh en trouwens gefeliciteerd met je verjaardag :D Hopelijk heb je een fijne dag gehad! XO

 9. Tedje zegt:

  lijkt me op zich wel een lekkere geur! Je foto’s zijn in ieder geval prachtig!

 10. Liset zegt:

  Hij spreekt mij niet zo aan omdat hij van Justin Bieber is, hihi. En ik denk dat de geur me niet zo zal liggen..

 11. Myrthe zegt:

  Hmm, hij lijkt me best wel lekker! Ik ben niet echt een grote fan van Justin Bieber dus ik denk niet dat ik ‘m snel zou kopen, maar toch erg leuk :)

 12. Nannick zegt:

  Ik heb hem nog niet geroken, maar puur omdat ik geen justin bieber fan ben koop ik ook niet zijn parfums ;)

Geef een reactie